Om företaget

Sedan 2009 har Qvickstep AB erbjudit hushållsnära tjänster till såväl privatpersoner som företag, men faktum är att företaget har funnits ända sedan 2007. Med fokus på personlig service och hög kvalitet blev vår enskilda firma snart så framgångsrik att vi bestämde oss för att ombilda till ett aktiebolag för att på så sätt kunna anställa ännu fler medarbetare, och ge alla våra kunder ännu bättre service.

Var städar Qvickstep?
Med bas i Malmö och Lund erbjuder vi våra tjänster i södra Sverige, och målet är att på sikt ta vårt koncept ännu längre norrut. Personlig och noggrann städning har visat sig vara ett vinnande koncept för oss, åtminstone om man får tro de hundratals familjer som vi hjälpt med hemstädning i Malmö och Lund genom åren!

Vad gör oss annorlunda?
En stor del av våra framgångar har troligen varit en stor lyhördhet för våra kunder, tillsammans med att vi vet vad det är vi säljer: tjänsten du köper av oss är kanske hemstädning, men vad vi egentligen säljer är ett rent och tryggt hem – fritt från smuts och allergiframkallande kemikalier. Vi tar alltid stor hänsyn, inte bara till naturen runt omkring oss, utan även till innemiljön i ditt hem som dina barn och husdjur leker och vistas i.

Våra anställda
En annan ingrediens i vårt framgångsrecept är naturligtvis också vår härliga personal, som alltid sätter våra kunder främst. Självklart är alla våra medarbetare utbildade och certifierade, men kundvård, noggrannhet och ett vänligt leende är ofta minst lika viktiga saker som den praktiska kunskapen.

Enkelt & Prisvärt
När du väljer att anlita oss, oavsett om det är direkt eller som en löneförmån, kan du självklart också dra nytta av RUT-avdraget. Skattereduktionen gör våra tjänster extra prisvärda, och du får avdraget direkt på fakturan. Utan att behöva vänta till deklarationen. Vår affärsidé är att underlätta din vardag, oavsett om du bor i Lund, Malmö eller någon annanstans.

Varmt välkommen till oss!

Ägare
Lotta Nordgren 

Ägare
Per Nordgren

Verksamhetsansvarig
Zivile Markune

Kontakta oss gärna!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se