Om företaget

Sedan 2009 har Qvickstep AB erbjudit hemstädning till hushåll och kontorsstädning till företag. Med fokus på personlig service och hög kvalitet redan från start, blev vår enskilda firma snart så framgångsrik att vi bestämde oss för att ombilda till aktiebolag. På så sätt kunde vi anställa fler medarbetare, och ge våra kunder ännu bättre service.

Var städar vi?
Med bas i Malmö erbjuder vi hemstädning i Malmö och Lund, med omnejd. Personlig hemservice och noggrann städning med lokal förankring har visat sig vara ett vinnande koncept. Det kan vi se eftersom vi fått förtroendet att städa hos tusentals familjer genom åren. Familjer som upplevt hög kvalitet,  känt sig trygga med oss och fått vardagspusslet att gå ihop. Mycket uppskattat är också vår personliga och effektiva kommunikation.

Vad gör oss annorlunda?
En stor del av våra framgångar har varit lyhördhet för våra kunders behov, tillsammans med att vi vet vad det är vi säljer: tjänsten du köper av oss är kanske hemstädning, men vad vi egentligen säljer är ett rent och tryggt hem – fritt från smuts och allergiframkallande kemikalier. Vi tar alltid stor hänsyn, inte bara till naturen runt omkring oss, utan även till innemiljön i ditt hem som dina barn och husdjur leker och vistas i.

Våra anställda
En annan ingrediens i vårt framgångsrecept är naturligtvis också vår härliga personal, som alltid sätter våra kunder främst. Självklart är alla våra medarbetare utbildade och certifierade, men kundvård, noggrannhet och ett vänligt leende är ofta minst lika viktiga saker som den praktiska kunskapen.

Enkelt & Prisvärt
När du väljer att anlita oss, oavsett om det är direkt eller som en löneförmån, kan du självklart också dra nytta av RUT-avdraget. Skattereduktionen gör våra tjänster extra prisvärda, och du får avdraget direkt på fakturan. Utan att behöva vänta till deklarationen. Vår affärsidé är att underlätta din vardag, oavsett om du bor i Lund, Malmö eller någon annanstans.

Varmt välkommen till oss!

Ägare
Lotta Mejstad 

Ägare
Per Nordgren

Verksamhetsansvarig
Zivile Markune

Kontakta oss gärna!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se