Miljövänlig städning

Det finns många saker som vi på Qvickstep vägrar att kompromissa med. En är förstås kvalitén på vår städning, en annan vårt kundbemötande och vår kundservice. Den tredje är vår respekt och omtanke för miljön runt omkring oss.

Miljövänlig  städning  är egentligen inget nytt påfund. I tusentals år har vi människor städat våra hem och tvättat våra kläder med miljövänliga produkter som har sitt ursprung i naturen. Det är först under det senaste seklet som industritillverkade kemikalier har gjort sitt intåg, och intrång, i våra hem och på våra arbetsplatser.

Och länge visste vi ju inte riktigt hur mycket vi faktiskt påverkade miljön, inte bara lokalt, men faktiskt också globalt genom att släppa ut alla dessa kemikalier i naturen. Okunskap var vårt alibi. Men sedan tiotals år känner vi väl till hur pass stor skada vi faktiskt gör när vi dumpar olika rengöringsmedel, ftalater och mjukmedel i vår natur. Och ärligt talat, så finns det ingen bra ursäkt för att fortsätta så – inte när det finns så bra alternativ!

Miljövänlig städning handlar för oss om att ta ett helhetsansvar för alla delar av vår hemstädning och  flyttstädning. Det handlar förstås om att använda godkända och certifierade städprodukter som inte påverkar miljön, men det handlar lika mycket om att integrera en miljöhänsyn i alla delar av vår organisation.

När ni anlitar Qvickstep för att få en hjälpande hand med er hemstädning, så kan ni alltid känna er trygga i att vi gör vårt yttersta för att minimera miljöpåverkan i allt vi gör. De städtekniker och kemikalier som används av oss är utformade och anpassade för att inte bara vara skonsamma mot miljön, de är också skonsamma mot oss människor. Oavsett om ni har småbarn eller husdjur i hemmet, så kan ni vara lugna i vetskapen att vi på Qvickstep bara använder städtekniker och produkter som gör gott.