Tjänster

Hushållsnära tjänster

Vårt vanligaste uppdrag är städning och fönsterputs i hemmet. Vi erbjuder hemstädning varje vecka, varannan vecka, eller när du så önskar. Personalen har med sig all utrustning, du behöver alltså inte tänka på att köpa dammsugarpåsar, fylla på förrådet med trasor, golvmoppar eller kemikalier. Qvickstep arbetar självklart också med miljövänlig städning.

Qvickstep har utvecklat en metod och städteknik som de allra flesta uppskattar, vi kallar den för basstädning. Det går också utmärkt, och är populärt, att kombinera den med ett abonnemang på fönsterputs. Meningen är ju att våra hushållsnära tjänster ska fungera just så smidigt och helt automatiskt. På så sätt minskar vardagsstressen, på riktigt!

Basstädning omfattar:

  • Badrum
  • Kök
  • Dammsugning
  • Torkning av Golv
  • Damm och Fläckborttagning

Metoden gör det också lätt att anpassa städningen efter särskilda behov, som tex dammallergiker har.

Efter inkörningsperioden ger vi dig en kvalitetsgaranti som innebär att vi omedelbart förbättrar städningen kostnadsfritt, ifall kvalitetsmålet inte är uppnått.

För oss är varje uppdrag unikt, därför träffar vi dig i bostaden och går tillsammans igenom ditt städbehov och särskilda önskemål innan vi påbörjar uppdraget.

Vid all basstädning används endast miljömärkta produkter.