Städfirma Malmö - med fokus på trygghet och kvalitet

Städfirma Malmö. Qvickstep är en städfirma i Malmö som sedan 2009 har erbjudit hemstädning och fönsterputs till hushåll, och kontorsstädning till företag. Dessutom erbjuder vi hemstädning i Lund, Lomma och Vellinge, med omnejd. Vidare har vi lång erfarenhet av flyttstädning i Malmö och Lund.

Vår affärsidé är att underlätta din vardag. Därför erbjuder vi våra tjänster vare sig du bor i Malmö, Lund eller någon annanstans. 

Vi lyssnar på dig

En stor del av våra framgångar har varit lyhördhet för våra kunders behov. En förklaring till det är att vi tidigt förstod att det vi erbjuder inte bara är ett rent och snyggt hem, fritt från smuts och allergiframkallande kemikalier. Vi tar också alltid stor hänsyn, inte bara till naturen runt omkring oss, utan även till innemiljön i ditt hem som dina barn och husdjur leker och vistas i. 

Flexibel städfirma i Malmö

Så här går det till när du kontaktar oss: Du kontaktar oss via vår Kontakta Oss-sida, eller fyller i vår Prisuträknare. Efter vår första kontakt kommer arbetsledare Živilė eller vår VD Lotta på ett kort hembesök. Vi går då igenom dina förväntningar. Vi kommer sedan lämna en offert på de tjänster du vill ha hjälp med. Målsättningen är att det ska vara samma medarbetare från vår städfirma i Malmö som regelbundet utför din tjänst.

Städfirma Malmö - med trygghet i fokus

Din trygghet är en prioritet för oss. Vi har en mycket noggrann urvalsprocess när vi söker ny personal. Därtill får de en utbildning i hur det är att jobba på Qvickstep. De kommer också att gå med erfaren personal under en tid, för att lära sig rutiner och processer. När det sedan är dags för att de själva ska ha regelbundna kunder, så följer arbetsledaren Živilė med på det första besöket. Efter utförd städning så kontrollerar vi resultatet och har ett uppföljningssamtal med dig. Allt för att säkerställa att du är nöjd. 

Städfirma Malmö - ett lokalt val

Det finns gott om städfirmor i Malmö - men det finns ingen som oss. Du får en städfirma Malmö som har ett lokalt fokus och kan Malmö. Vi är inte en nationell städfirma. Orsaken är att vi är djupt rotade i Malmö och kan våra kunder så väl. Vi är experter på städ i Malmö, helt enkelt!

Kontakta oss idag!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se