Qvickstep är ett modernt och pålitligt företag som erbjuder hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning.

Vägen till flyttstädning Lund

Flyttstädning Lund. Äntligen är det dags för flytt! Planerna är klara för den nya bostaden och du vill bara bli klar med flytten så fort som möjligt. Vi hjälper dig att göra flyttstädning till ett rent nöje!

Flyttstädningen ska förbereda bostaden för nästa boende. Men när är flyttstädningen god nog? Svaret blir olika beroende på vem du frågar. Därtill är bedömningen av resultatet ofta subjektivt, det vill säga att det är beroende på vem som utför besiktningen. Något som är säkert är att du inte vill ha anmärkningar på din flyttstädning. Det blir både kostsamt och tidsödande.

Vi guidar till dig flyttstädning Lund:

1.     Anlita en städfirma för flyttstädning

·     Du kan fokusera på din nya bostad. När allt kommer omkring vill du att städningen utförs av yrkespersoner. Fördelen för dig är att vi på Qvickstep vet vad som krävs för att de mycket höga kraven som ställs på flyttstädning ska uppfyllas. Vidare kan du läsa här vad som ingår i vår flyttstädning.

·     Räkna med lite framförhållning när du beställer flyttstädning Lund. Trots allt kan städningen ta i alla fall en dag. Därför kan det kan bli svårt att hinna med om inflyttningen sker samma dag.

2.     Gå igenom uppdraget med Qvickstep. Kort sagt, säkerställ att du har samma bild av uppdraget som oss.

3.     Vi bokar en dag för flyttstädningen.

4.   Se till att rummen och ytorna är tomma den överenskomna dagen. Följaktligen så går städningen snabbare och du sparar tid och pengar. Före flyttstädningen ska du stänga av och frosta av kyl och frys. Dessutom kan du dra ut spis, kyl, frys, tvättmaskin och torktumlare om du vill att vi ska rengöra bakom dem. Sist men inte minst - rensa vattenlås.

Varför Qvickstep?

shablon450_450

Vi har utbildad personal

shablon450_450

Städmaterial ingår

Färgglad tröja med vita handavtryck på

Städgaranti. Direkt efter utfört arbete skall besiktning och godkännande göras gemensamt av kund och utförare. Alltså garanterar Qvickstep resultatet och normalt åtgärdar vi brister omedelbart.

Qvickstep har lång erfarenhet att hjälpa sina kunder med flyttstädning. Räkna ut vad en flyttstädning med Qvickstep skulle kosta här.