Fonsterputs-kopiera

Fönsterputs - enkelt och säkert

Fönsterputs i alla olika former. Det spelar ingen roll om du vill att vi putsar dina fönster en gång, bestämmer dig för ett abonnemang, eller har tjänsten som komplement till ordinarie hemstädning. Du kommer garanterat att bli nöjd.

För att just säkerställa ett professionellt resultat rekryterades Leonard som fönsterputsare i Qvickstep. Leonard arbetar heltid med att rengöra fönster, och kommer närmast från Noggrann Städ och är tredje generationens fönsterputsare. Så man kan lugnt säga att han sen barnsben är van vid gnistrande fönster, och det garanterar såklart ett perfekt resultat hemma hos dig.

Boka fönsterputs nu, så kan också du njuta av Leonards skinande rena fönster!

Hur det fungerar

Fönsterputs utför vi såklart i samma område som hemstädning; Malmö, Lund, Lomma och Vellinge, med omnejd.

Vi putsar lägenheter, hus och kontor. Vår fönsterputs blir ofta en uppskattad kompletterande service till våra städuppdrag, och utförs då vanligen som ett abonnemang.

Att abonnera är fördelaktigt eftersom det blir billigare per tillfälle, men framförallt så betyder det att dina fönster (nästan) alltid är fina. Du slipper också att jaga en fönsterputsfirma under högsäsong, då de som jobbar med fönsterputs har som mest att göra.

Abonnemang på fönsterputs är den vanligaste tjänsten, vi putsar var 6:e, 12:e eller var 24:e vecka, eller efter behov. Det är enkelt att komma igång, och efter en inledande fönsterputs bestäms frekvens och pris.

Vi meddelar också alltid i förväg när vi kommer, och du behöver bara tänka på att plocka undan framför fönstren. Självklart kan du tryggt också lämna nycklar och larmkoder till oss. Vi förvarar nycklar anonymt i säkerhetsskåp, i larmade lokaler. Enklare och säkrare kan det inte bli.

Prova oss nu, du blir garanterat nöjd.

 

Vanliga frågor om fönsterputs hos Qvickstep

Kontakta oss idag!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se

Fönsterputs

Kontakta mig

Jag vill veta mer om Qvicksteps fönsterputs

Namn(Obligatoriskt)