Fönsterputs av stugfönster.

Fönsterputs Lund

Fönsterputs Lund. Qvickstep erbjuder professionell fönsterputs och skinande rena fönster till rimliga priser i hela Lund. Oavsett om vi putsar dina fönster en gång eller om du bestämmer dig för ett fördelaktig abonnemang. Du kommer att bli nöjd.

Hur fungerar fönsterputs Lund?

Qvickstep utför fönsterputsning i hela Lund - från Klostergården till Norra Fäladen, från Gunnesbo till Linnero. Och alla områden däremellan.

Fönsterputs kräver specialistkunskap. Därför rekryterade Qvickstep Leonard, som är tredje generationens fönsterputsare. Allt för att garantera skinande rena fönster hos dig.

Vi putsar lägenheter, hus och kontor. Vår fönsterputs blir ofta en uppskattad kompletterande service till våra städuppdrag, och utförs då vanligen som ett abonnemang.

Att abonnera på fönsterputs i Lund är fördelaktigt eftersom det blir billigare per tillfälle, men framförallt så betyder det att dina fönster (nästan) alltid är fina. Du slipper också att jaga en fönsterputsfirma under högsäsong, då de som jobbar med fönsterputs har som mest att göra.

Abonnemang på fönsterputs är den vanligaste tjänsten, vi putsar var 6:e, 12:e eller var 24:e vecka, eller efter behov. Det är enkelt att komma igång, och efter en inledande fönsterputs bestäms frekvens och pris.

Vi meddelar också alltid i förväg när vi kommer, och du behöver bara tänka på att plocka undan framför fönstren. Självklart kan du tryggt också lämna nycklar och larmkoder till oss. Vi förvarar nycklar anonymt i säkerhetsskåp, i larmade lokaler. Enklare och säkrare kan det inte bli.

Qvickstep står självklart för all utrustning som behövs för fönsterputsningen. Du behöver bara plocka undan så vi kommer åt dina fönster.

Olika talanger - men Qvickstep kan båda

Normalt utbildar hemstädföretag sina städare till att också kunna fönsterputs. Det finns självklart fördelar med det upplägget, fast resultatet går oftast inte att jämföra med vad en professionell fönsterputsare kan åstadkomma. Hemstädning och fönsterputs kräver nämligen helt olika talanger, och det är sällsynt att man behärskar bägge.

Du vet väl att Qvickstep också utför hemstädning i Lund? Prova oss nu, du blir garanterat belåten.