Leonard putsar fönster

Fönsterputs - enkelt och säkert

Fönsterputs i alla olika former. Det spelar ingen roll om du vill att vi putsar dina fönster en gång, bestämmer dig för ett abonnemang, eller har tjänsten som komplement till ordinarie hemstädning. Du kommer garanterat att bli nöjd.

För att just säkerställa ett professionellt resultat rekryterades Leonard som fönsterputsare i Qvickstep. Leonard arbetar heltid med att rengöra fönster, och kommer närmast från Noggrann Städ och är tredje generationens fönsterputsare. Så man kan lugnt säga att han sen barnsben är van vid gnistrande fönster, och det garanterar såklart ett perfekt resultat hemma hos dig.

Boka fönsterputs nu, så kan också du njuta av Leonards skinande rena fönster!

Hur det fungerar

Fönsterputs utför vi såklart i samma område som hemstädning; Malmö, Lund, Lomma och Vellinge, med omnejd.

Vi putsar lägenheter, hus och kontor. Vår fönsterputs blir ofta en uppskattad kompletterande service till våra städuppdrag, och utförs då vanligen som ett abonnemang.

Att abonnera är fördelaktigt eftersom det blir billigare per tillfälle, men framförallt så betyder det att dina fönster (nästan) alltid är fina. Du slipper också att jaga en fönsterputsfirma under högsäsong, då de som jobbar med fönsterputs har som mest att göra.

Abonnemang på fönsterputs är den vanligaste tjänsten, vi putsar var 6:e, 12:e eller var 24:e vecka, eller efter behov. Det är enkelt att komma igång, och efter en inledande fönsterputs bestäms frekvens och pris.

Vi meddelar också alltid i förväg när vi kommer, och du behöver bara tänka på att plocka undan framför fönstren. Självklart kan du tryggt också lämna nycklar och larmkoder till oss. Vi förvarar nycklar anonymt i säkerhetsskåp, i larmade lokaler. Enklare och säkrare kan det inte bli.

Prova oss nu, du blir garanterat nöjd.

Mer om fönsterputs och Qvickstep

När man använder Qvickstep hemservice eller kontorsstädning är fokus lagt på att våra kunder inte ska behöva tänka på att till exempel köpa rengöringsmedel eller dammsugarpåsar. Det är därför vi tar med oss det som behövs för uppdraget, och det gäller naturligtvis även för fönsterputs. Det enda du behöver tänka på är att plocka undan så att vi kommer åt dina fönster.

Normalt utbildar hemstädföretag sina städare till att också kunna fönsterputs. Det finns självklart fördelar med det upplägget, fast resultatet går oftast inte att jämföra med vad en professionell fönsterputsare kan åstadkomma. Hemstädning och fönsterputs kräver nämligen helt olika talanger, och det är sällsynt att man behärskar bägge.

Det som däremot är gemensamt för båda är kraven på hög energi, talang, känsla och snabbhet. Samt glädje och precision. Det kändes därför naturligt att vi för många år sedan valde Qvickstep som namn på bolaget, syftande på dansen som ställer samma höga krav.

Välkommen till Qvickstep!

 

Vanliga frågor om fönsterputs hos Qvickstep