Ung man med hörlurar lutar sig tillbaka i soffa och ler. Text med Vardagen är enklare. Qvickstep hjälper dig med en grön ram.

Hemstädning omdöme - nöjda kunder

Nöjda kunder är otroligt viktigt för oss! Vi får ofta veta av våra nöjda kunder via mail och sms vad de tycker om sin städning eller fönsterputs. Det är bra att vi får reda på vad kunderna tycker, för det gör att vi kan bli ännu bättre! Vi kan förbättra och utveckla vår städning och fönsterputs helt enkelt.

Skriv därför gärna till oss om din upplevelse av våra tjänster. Här kan du också läsa omdömen om vår hemstädning eller fönsterputs, som vi fått via mail och sms.

Kontakta oss idag!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se

Kund från Malmö

Fantastiskt bra jobb!!!🥰🥰

Kund från Malmö

Vill bara återkoppla på gårdagens städ hemma hos oss: WoW!! Jag blev så glad när jag kom hem! Riktigt bra utfört jobb! Så hälsa personalen så gott!

Kund från Malmö

Jag ville bara skriva och berätta att jag var väldigt nöjd med städningen idag! Här var rent och fint överallt!

Kund från Lomma

Vi är nöjda med städning och tycker att det fungerar bra! Det är väldigt skönt att komma hem till rent och väldoftande hem 🙂

Kund från Malmö

Jag hade glädjen att för en gång skull komma hem före barnen efter att ni städat och jag måste säga att det var riktigt, riktigt fint. Hälsa och tacka!

Kund från Malmö

Era tjänster skänker oss så mycket glädje och harmoni. Tack!

Kund från Bjärred

Städningen gick alldeles utmärkt. Båda killarna var väldigt duktiga och trevliga att snacka med. Bara beröm att ge dem. Kul!

Kund från Lund

Tack för en fantastisk service!

Kund från Vellinge

Så ett stort tack för att ni lyckades pricka in precis rätt personal till mig!