Hemstädning kopiera

Hemstädning i Malmö & Lund

Hemstädning i Malmö och Lund med omnejd erbjuder Qvickstep sedan länge. Vår personal utbildas kontinuerligt för att alltid kunna uppnå våra högt ställda mål för kvalitet på städningen, och med lång erfarenhet i branschen kan vi också lämna garantier på att vår hemstädning håller måttet.

Exakt vad hemstädning är, är inte helt lätt att få ett standardiserat svar på. Det som ingår hos en städfirma saknas hos den andra, och även för dig som kund kan denna uppfattning skilja sig från andras. Av den anledningen har vi utformat en standardmanual som gör att du snabbt och lätt kan se exakt vad som ingår i hemstädningen. Oavsett var i Malmö du bor så kan du alltså vara säker på vad som gäller, och att vi har med oss allt material.

Självklart använder vi oss bara av miljögodkända rengöringsmedel. Det är ett ställningstagande inte bara för Malmö och den vackra natur som omger staden, utan också för våra kunder som har rätt att slippa kemikalier och andra otrevligheter som inte hör hemma vid en hemstädning.

Bra att tänka på innan en hemstädning:

Det underlättar om du plockat undan disk, kläder och saker som ligger på golvet. Är hemmet bra förberett blir städningen enklare och resultatet bättre. Hemstädning innebär att behovet styr planeringen, och fokus är ett gott upplevt städresultat. Var noga med att informera om de extra åtgärder du eventuellt vill ha gjort. Avvikelser och skador som finns i bostaden måste vi få reda på innan uppdraget påbörjas.

Allmän städmanual

Städgaranti

Ifall du tycker att städresultatet inte uppnår nivån du beställt, måste du meddela oss direkt för att vi ska kunna vidta rätt åtgärd. Normalt åtgärdar vi brister omedelbart, eller efter överenskommelse.

Tilläggstjänster

Punkterna ovan är de som vanligen ingår i hemstädning, men vi kan självfallet utföra tilläggstjänster efter ert specifika behov. Här nedan ges några exempel på vad våra kunder har beställt, men såklart kan vi mycket mer, fråga oss!

  • Fönsterputs. Kan vara vanlig puts - alla sidor / bara in och utvändigt osv. Inklusive avtorkning av karmar, tvätt av fönsterbleck mm. Beställ hur ni vill ha det gjort!
  • Dammtorkning av persienner med torr mikrotrasa eller dammvippa.
  • Djup och fog-rengöring av badrum/duschutrymme.
  • Rengöring av fogar på klinkergolv, exempelvis i köket.
  • Ugnsrengöring
  • Vad kostar det?

Qvickstep värdesätter säkerhet & kvalitet

Kontakta oss idag!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se

Hemstädning

Kontakta mig

Jag vill veta mer om Qvicksteps hemstädning

Namn(Obligatoriskt)