Kontorsstädning kopiera

Kontorsstädning

Kontorsstädning är en bra affär. Varför? En av anledningarna är att en trivsam och ren arbetsmiljö skapar glada medarbetare som trivs på jobbet och gör ett gott arbete. Dessutom ger det ett gott intryck utåt, gentemot kunder och besökare. Vilket är minst så viktigt! Därtill kommer att ett rent kontor är företagets ansikte ut mot alla kunder, klienter och samarbetspartners. Sist men inte minst minskar ni  risken med ohälsosamma bakterier och virus som kan göra personalen sjuk.

Qvickstep hjälper till med professionell kontorsstädning. Därför är vår personal är väl utbildad och har erfarenhet och kompetens inom kontorsstädning.

Vi har med oss allt material och använder endast miljögodkända rengöringsmedel. Även microtrasor och svampar är av högsta kvalité. Sedan är våra dammsugare bland de bästa på marknaden och har inbyggt Hepafilter. Vidare har vår personal har en gedigen utbildning med oftast lång erfarenhet. Därtill lämnar vi städgaranti vilket betyder att vi omgående rättar till misstag kostnadsfritt. 

Allmän städmanual

Städgaranti

Ifall du tycker att städresultatet inte uppnår nivån du beställt, måste du meddela oss direkt för att vi ska kunna vidta rätt åtgärd. Normalt åtgärdar vi brister omedelbart, eller efter överenskommelse.

Qvickstep värdesätter säkerhet & kvalitet

Kontakta oss idag!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se

Kontorsstädning

Kontakta mig

Jag vill veta mer om Qvicksteps kontorsstädning

Namn(Obligatoriskt)