Storstädning kopiera

Storstädning

Storstädning är ett bra val om man vill ha en ordentlig genomgång av hemmet! Samtidigt är en storstädning nästan som en flyttstädning med den skillnaden att alla möbler och saker stannar kvar på sina platser. Dessutom rekommenderar vi storstädning två gånger om året. Orsaken är att vissa delar av hemmet lätt glöms bort och inte rengörs särskilt ofta. Alltså är Qvickstep här för att hjälpa till och göra ordentligt rent från golv till tak!

Qvicksteps personal är noggrann och gör alltid gärna det lilla extra. Dessutom  är nöjda kunder är viktigast för oss. Boka Qvickstep för att få ett skinande rent hem!

Att tänka på innan vi kommer och storstädar

Särskilt underlättar det för oss om du plockat undan disk, kläder och saker som ligger på golvet. När allt kommer omkring - är hemmet bra förberett blir städningen enklare och resultatet bättre. En skillnad med vanlig hemstädning är att storstädning görs ännu mer noggrant. Således får man därför räkna med en ökad tidsåtgång. På grund av detta - var noga med att informera om de extra åtgärder du eventuellt vill ha gjort. Avvikelser och skador som finns i bostaden måste vi få reda på innan arbetet påbörjas.

Allmän städmanual

Städgaranti

Direkt efter utfört arbete skall besiktning och godkännande göras. Uppnår städresultatet inte godkänd nivå, måste du meddela Qvickstep omedelbart.

Tilläggstjänster

Även om punkterna ovan är de som vanligen ingår i hemstädning, kan vi självfallet utföra tilläggstjänster efter ert specifika behov. Här nedan ges några exempel på vad våra kunder har beställt, men såklart kan vi mycket mer, fråga oss! Läs mer här.

  • Fönsterputs.
  • Dammtorkning av persienner.
  • Rengöring inuti kylskåp, diskmaskin, skåp, lådor.
  • Rengöring av fogar på klinkergolv, exempelvis i köket.
Qvickstep värdesätter säkerhet & kvalitet

Kontakta oss idag!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se

Storstädning

Kontakta mig

Jag vill veta mer om Qvicksteps storstädning

Namn(Obligatoriskt)