Målad bild av skjorta på ett strykbräde

Tilläggstjänster i Malmö och Lund

Tilläggstjänster ger din städning en extra dimension. Dags för en större rengöring av ditt hem? Qvickstep hjälper dig med det extra för att få ett skinande rent badrum eller kök. Eller om du behöver hjälp med dammtorkning av persienner eller hantera veckans tvätt.

Tilläggstjänster får vi ofta frågor kring av våra trogna kunder. Som ett resultat av detta, erbjuder Qvickstep flera tilläggstjänster för ett renare hem.

Tilläggstjänster för ett skinande rent hem

Hemstädning är en av Qvicksteps vanligaste och mest uppskattade tjänster. Men det händer att våra trogna kunder önskar en djupare rengöring, när vi ändå är i deras hem. Alltså har Qvickstep tagit fram ett antal tilläggstjänster för att hjälpa dig till en renare vardag.

Badrumsrengöring på djupet

Efter ett besök av Qvickstep är ditt badrum skinande rent. Men ibland vill du ha en djupare rengöring. Därför hjälper vi dig med fog-rengöring, avtorkning inuti badrumsskåp och avkalkning av duschar, badkar och kranar. Men också rengöring av avlopp kan du få hjälp med.

Köksrengöring - omtanke om hemmets hjärta

Qvickstep har många kunder som vill ha hjälp med att få ett renare kök. Som ett resultat av det erbjuder vi ungsrengöring, kylskåpsrengöring, diskmaskinsrengöring, avtorkning under vägghängda köksluckor, avtorkning inuti skåp/luckor/lådor.

Rummet - en fördjupad rengöring

Qvickstep hjälper dig gärna att komma åt där det är lite svårare att städa. Dammtorkning av persienner, kristallkronor och städning bakom och inuti element är typiska tjänster vi erbjuder våra kunder.

Tvätt - kampen mot den eviga högen

Qvickstep tvättar och byter sängkläder. Men vi hjälper också till med den vanliga tvätten, från tvättmaskinen till strykningen och att vika kläderna.

 

Vi kan hjälpa er med allt inom städningen av hemmet - tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.