Flyttstädning kopiera

Flyttstädning

Qvickstep har utbildad personal som nästan enbart arbetar med flyttstädning och vi är flitigt anlitade. Det garanterar en hög kvalitet och ett godkänt resultat, och vår städgaranti säkerställer det. Ovan kan du få en preliminär kostnad för flyttstädningen och nedan ser du våra manualer.

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar

Bostaden måste vara helt tömd på både saker och sopor. Fettfilter i köksfläkten skall vara diskat i diskmaskin, om det är möjligt. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd. Avvikelser och skador som finns i bostaden måste vi få reda på innan arbetet påbörjas. Säg inte upp el-abonnemanget innan vi hunnit städa!

I den generella beskrivningen enligt nedan ingår inte fönsterputs, förråd, garage, balkong, inglasad balkong, gemensam tvättstuga eller andra biutrymmen. Fast pris kan normalt lämnas inklusive biutrymmen och fönster, förutsatt dessa är beskrivna i offerten.

Flyttstädning städmanual

Städgaranti

Direkt efter utfört arbete skall besiktning och godkännande göras. Uppnår städresultatet inte godkänd nivå, måste du meddela Qvickstep omedelbart.

Kontakta oss idag!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se

Flyttstädning

Kontakta mig

Jag vill veta mer om Qvicksteps flyttstädning

Namn(Obligatoriskt)