Övrigt kopiera

Populära tilläggstjänster

Regelbunden hemstädning är en av Qvickstep:s vanligaste och mest uppskattade tjänster. Men det händer att våra kunder önskar en djupare rengöring och då kan våra tilläggstjänster ge  hemmet en extra dimension. Qvickstep hjälper dig med det extra för att få ett skinande rent badrum och kök. Eller om du behöver hjälp med dammtorkning av persienner eller hantera veckans tvätt som några exempel. 

Här nedan ges några exempel på vad våra kunder ofta brukar beställa extra. Om det inte är med på listan som du behöver, fråga oss!

Badrumsrengöring på djupet

Efter ett besök av Qvickstep är ditt badrum skinande rent. Men ibland vill du ha en djupare rengöring. Därför hjälper vi dig med fog-rengöring, avtorkning inuti badrumsskåp och avkalkning av duschar, badkar och kranar. Men också rengöring av avlopp kan du få hjälp med.

Köksrengöring - omtanke om hemmets hjärta

Qvickstep har många kunder som vill ha hjälp med att få ett renare kök. Som ett resultat av det erbjuder vi ungsrengöring, kylskåpsrengöring, diskmaskinsrengöring, avtorkning under vägghängda köksluckor, avtorkning inuti skåp/luckor/lådor.

Rummet - en fördjupad rengöring

Qvickstep kommer åt där det är lite svårare att städa. Dammtorkning av persienner, kristallkronor och städning bakom och inuti element är typiska tjänster vi erbjuder våra kunder.

Tvätt - kampen mot den eviga högen

Qvickstep tvättar och byter sängkläder. Men vi hjälper också till med den vanliga tvätten, från tvättmaskinen till strykningen och att vika kläderna.

 Vi kan hjälpa er med allt inom städningen av hemmet - kontakta oss idag!

 

Kontakta oss idag!

040 - 26 18 87
info@qvickstep.se

Tilläggstjänster

Kontakta mig

Jag vill veta mer om Qvicksteps tilläggstjänster

Namn(Obligatoriskt)